30/01/2006

Otvaranje Izlozbe Diridondica tasni u galeriji Kulturnog centra SŰDOST u Berlinu
07.02.2006 u 20 h u galeriji Kulturnog centra za jugoistocnu Evropu SŰDOST u Berlin ( Groβbeeren str 88) bice otvaranje Izlozbe ”Diridondica” tasni i tom prilikom bice predstavljena nova kolekcija tasni pod nazivom ” Press to antistress” odnosno ” Stisak da oslobodi vrisak ”. Povrsina tasni iz ove kolekcije je “jastucasta” i predvidjena kao antistres podloga cijim pristiskanjem se svaka dama-buduca vlasnica “Diridondica” tasne oslobadja stresa i viska nagomilane negativne energije. Ove “Diridondica” tasne uz to imaju i “rezervni” par rucki napravaljen od cokolade i marcipana.


Danijela Stojanovic - Diridondica , dizajnerka i autorka rucno pravljenih unikatnih tasni , je prezentovala "Diridondica" tasne u okviru Gala veceri 12.12.2005 godine u Oslu u Kulturnom centru Ambasade Srbije i Crne Gore kada je bilo I utvaranje Izlozbe Diridondica tasni. Izlozba je trajala do 10.01.2006 godine. Trenutno se "Diridondica" tasne iz ”Piknik” kolekcije nalaze u galeriji –radnji Norveskog nacionalnog muzeja za umetnost, arhitekturu i dizajn ( Nasjonalmuseet for kunst, arkitetur&design) u Oslu.


Danijela Stojanovic - Diridondica je prikazala ”Diridondica” tasne i tokom modnog desavanja PROFILE 6 u Londonu 20 i 21 Septembra 2005 god. u muzeju vina " Vinpolis, a sredinom marta i na alternativnoj Nedelji mode u Londonu.


"Diridondica" tasne obuhvataju nekoliko kolekcija - "Port-fish art za dobro raspolozenje", "Zvoncice - da vas laskse nadju oni koji vas traze", "Ti-Ti-La-jo-supljina sa smislom” i "Dobre ribe –ili Drzite se cvrsto za bojlerske cevi”, “Piknik “ i novu kolekciju ” Press to antistress” odnosno” Stisak da oslobodi vrisak”

+381642826829

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: