10/12/2005

Otvaranje Izlozbe Diridondica tasni u Kuturnom centru Ambasade Srbije i Crne Gore u Oslu

U okviru Gala veceri 12 .12.2005 godine u 19 h bice utvaranje Izlozbe Diridondica tasni u Kulturnom centru Ambasade Srbije i Crne Gore u Oslu.

Ovom prilikom bice po prvi put predstavljena nova kolekcija ”Diridondica” tasni sa radnim nazivom ” Press to antistress” odnosno ” Stisak da oslobodi vrisak ”. Povrsina tasni iz ove kolekcije je “jastucasta” i predvidjena kao antistres podloga cijim pristiskanjem se svaka dama-buduca vlasnica “Diridondica” tasne oslobadja stresa i viska nagomilane negativne energije.Ove “Diridondica” tasne uz to imaju i “rezervni” par rucki napravaljen od cokolade i marcipana.

Danijela Stojanovic - Diridondica , dizajnerka i autorka rucno pravljenih tasni ,je prezentovala"Diridondica" tasne tokom modnog desavanja PROFILE 6 u Londonu 20 i 21 Septembra 2005 god. u muzeju vina " Vinpolis, a sredinom marta i na alternativnoj Nedelji mode u Londonu.

"Diridondica" tasne obuhvataju nekoliko kolekcija - "Port-fish art za dobro raspolozenje", "Zvoncice - da vas laskse nadju oni koji vas traze", "Ti-Ti-La-jo-supljina sa smislom” i "Dobre ribe –ili Drzite se cvrsto za bojlerske cevi”, “Piknik “ i novu kolekciju ” Press to antistress” odnosno” Stisak da oslobodi vrisak”


www.diridondica.com ili e-mail diridondica@diridondica.com

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: