03/11/2005

POZIV NA ARTEXPO IZLOZBE U BITOLJU I NOVOSIBIRSKU

Umetnicki direktor Internacionalne ArtEkspo grupe (ArtExpo) Luka Kurci (Luca Curci), selektor “Attitude” festivala u Bitolju u Makedoniji i izlozbe “Temporary Identities” u Novosibirsku u Rusiji, pozvao je autore video radova i kratkih filmova da se prijave za ucesce.

U okviru programa ArtEkspo izlozbi za sezonu 2005/2006, “Attitude” festival bice odrzan u novembru ove godine u Galeriji Magaza u Bitolju, a rok za prijavljivanje je 31. oktobar. Izlozba digitalnih i video radova “Temporary Identities” u Drzavnom muzeju umetnosti u Novosibirsku bice odrzana u martu sledece godine, a rok za prijavljivanje je 31. januar.

Broj radova koji ce biti predstavljeni je ogranicen. Svi radovi moraju biti na DVD-ju (PAL ili NTSC), bez obzira na originalni medijum na kojem su nastali. Duzina radova nije ogranicena, ali je pozeljno da budu maksimalno 15 minuta.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, zemlju porekla, naslov rada, duzinu trajanja i kratak opis sinopsisa. Uz prijavu je potrebno poslati i CV, videografiju i opis rada, a adresa za prijavljivanje je: Luca Curci, via Casamassima, 75, 70010 - Capurso (Bari) - Itali.

ArtEkspo je neprofitna organizacija koja omogucava forum za dijalog umetnika iz razlicitih zemalja i kultura. Saradjuje sa velikim brojem nacionalnih i internacionalnih galerija, kao i sa izdavacima, muzejima, kuratorima, piscima i drugim umetnicima iz celog sveta. Takodje, pomaze umetnicima u ucescu na solo i grupnim izlozbama, galerijskim i medijskim predstvljanjima, kao i u internet promociji.

Sajt ArtEkspo je
www.lucacurci.com/artexpo

_________________
Danja Milutinovic

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: