25/08/2005

SUS trazi tehnicke sekretare

IZVRSNI ODBOR STUDENTSKE UNIJE SRBIJE POZIVA SVE ZAINTERESOVANE ZA POSAO TEHNICKOG SEKRETARA / SEKRETARICE  DA NAM SE PRIDRUZE

 

OPIS POSLA:

Dezurstvo u kancelariji - radno vreme je 5 casova (10 - 15 h ili 15 - 20 h), svakog radnog dana, u kancelariji Studentske unije Srbije, Kraljice Natalije (Narodnog fronta) 15.

Komunikacije - protok informacija kroz SUS, izmedju lokalnih organizacija i nacionalne kancelarije, prijem informacija dobijenih sa strane i prenos do nadlezne osobe u SUS, obavestavanje clanstva o tehnickim detaljima organizacije aktivnosti SUS-a u saradnji sa sefovima resora i sluzbi SUS.

Tehnicki poslovi - odrzavanje kompjuterske mreze u kancelariji, briga o kancelariji, zakazivanje sastanaka u kancelariji.

POTREBNO je da posedujete sledece osobine i vestine: komunikativnost, sposobnost za timski rad, solidno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na racunaru (MS Office, Internet, pozeljno poznavanje lokalnih mreza). 

Ukoliko se zainteresovani, posaljite nam kracu biografiju na e-mail adresu office@sus.org.yu do 3. septembra 2005. Za dodatne informacije mozete se obratiti Nemanji Vukoticu na 064-247-2250 ili Nemanji Dragicevicu na 064-333-1696.  Nemanja Vukotic

Studentska unija Srbije
Resor za organizaciju, koordinaciju i razvoj
 
Student Union of Serbia
Internal affairs office

Tel: 064-247-2250
E-mail: nemanja.vukotic@sus.org.yu

No comments:

Post a Comment

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: