Skip to main content

nagradni foto konkurs

 
NAGRADE u kategoriji: Amaterske forografije Profesionalne fotografije
1 Foto aparat FUJIFILM Digitalni,
FinePix A345
(4 mega piksela) Profesionalni,
FinePix S3Pro,
objektiv Sigma 18-135
2 Račun u ProCredit Banci + dinarski depozit u vrednosti: 200EUR
100EUR 500EUR
250EUR
4 Basket paketi (lopta, majica, upaljač, blok) za 10 najboljih autora za 10 najboljih autora


FOTOGRAFIJE NA KONKURSU MORAJU BITI DIGITALNE ILI DIGITALIZOVANE, NAJMANJE REZOLUCIJE OD 2048 PIKSELA ILI FORMATA OD 20 x 25 cm DO 30 x 40 cm

Najbolje fotografije biće predstavljene:

na izložbi "30 godina najbolje košarke u Srbiji" u toku EP 2005
u prostorijama ProCredit BankePravila:


Konkurs za najbolju profesionalnu fotografiju:

Pravo učešća imaju svi koji su objavljivali svoje fotografije u štampanim i ostalim medijima, a državljani su Srbije i Crne Gore. Fotoreporteri Večernjih novosti NE MOGU učestvovati na konkursu kao ni zaposleni ProCredit banke.

Konkurs za najbolju amatersku fotografiju:

Pravo učešća imaju svi ljubitelji košarke koji su svojim amaterskim fotoaparatima zabeležili detalje sa nekog košarkaškog događaja vezanog za našu zemlju

Fotografija ili kvalitetan otisak sa štampača treba da bude formata od 20x25 cm do 30x40 cm. Digitalne ili digitalizovane slike treba da su minimum 2048 piksela po dužoj strani u JPEG formatu u kompresiji medium. Sve fotografije, bez obzira na način slanja, moraju imati naziv rada, ime i prezime autora i redakciju ili agenciju za koju radi, odnosno broj telefona za amatere.
Fotomontaže i digitalno manipulisane slike ne mogu da učestvuju na konkursu. Poslednji dan za prijem fotografija je 25.08.2005, Jedan učesnik može poslati najviše 5 fotografija. Na konkursu je dozvoljeno učešće svim osobama starijim od 18 godina.

Svoje radove možete slati na:
e-mail adresu: fotokonkurs@novosti.co.yu
adresu Večernjih novosti: Sportska redakcija, Trg Nikole Pašića 7, 11 000 Beograd sa naznakom "za foto konkurs"


Za sve dodatne informacije ili pitanja, nazovite:
Mmd Public Relations
tel. 011/ 2635 235

_________________
Dusko Miljanic
Izvor: "Mreza Kreativnih Ljudi" - www.creemaginet.com

Comments

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar? - priključite se online konkursu

Želite li da osvojite Toshiba Folio 100 tablet računar?
Priključite se online konkursu povodom 25-godiisnjice od trenutka kada je kompanija Toshiba kreirala prvi laptop Postanite fan "Toshiba Srbija" stranice na Facebook-uIspod ovog posta putem forma za komentare napišitepriču u 300 reči o svom prvom iskustvu sa kompjuterom, ili laptopom do 01. decembra 2010. godine Potpišite se ispod teksta i ostavite svoj mail

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da žive u navedenim zemljama. Prva nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100

25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći nasajtu www.issuu.com


Evo i zvaničnog opisa uređaja Toshiba Folio 100:
Toshiba za prvoplasiranu priču poklanja Folio 100 koji će pobedniku ili pobednici omogućiti savršeno i jednostavno iskustvo u oblasti z…

Kineski mobilni telefon - kopija Blackberry-ja

Kineski telefon

/ UPDATE: Posto sada imamo preko 200 komentara, mozete nastaviti da ih pisete, a videtece ih na drugoj stranici. /

Kupio sam kineski mobilni telefon koji predstavlja kopiju blackberry-ja. Ne bih sada spominjao detalje, ali recimo da je cena oko pet puta manja od originala.

Iznenadio sam se kvalitetom izrade. Plastika je odlicno obradjena i takve je smese da sticete utisak o dugotrajnosti. Dobra mesavina obezbedjuje da se telefon ne kliza u ruci, a opet nije gumen. Spojevi su fenomenalni i nigde ne postoji manjak, odnosno visak prostora medju spojevima. Deo maske telefona je od metala, kuglica za navigaciju se odlicno ponasa i zaista prelepo svetli, qwerty tastaura je cvrsta i lako se sa njom kuca (ko pre nije probao, trebace mu malo vremena da se navikne kao sto je to bio slucaj samnom), monitor je visoke rezolucije i odlicnog prikaza boja.

Uz telefon se dobijaju dve baterije, heandsefree slusalice sa daljinskim za javljanje i prekidanje razgovora, USB kabl i punjac.

Soft…