Skip to main content

nagradni foto konkurs

 
NAGRADE u kategoriji: Amaterske forografije Profesionalne fotografije
1 Foto aparat FUJIFILM Digitalni,
FinePix A345
(4 mega piksela) Profesionalni,
FinePix S3Pro,
objektiv Sigma 18-135
2 Račun u ProCredit Banci + dinarski depozit u vrednosti: 200EUR
100EUR 500EUR
250EUR
4 Basket paketi (lopta, majica, upaljač, blok) za 10 najboljih autora za 10 najboljih autora


FOTOGRAFIJE NA KONKURSU MORAJU BITI DIGITALNE ILI DIGITALIZOVANE, NAJMANJE REZOLUCIJE OD 2048 PIKSELA ILI FORMATA OD 20 x 25 cm DO 30 x 40 cm

Najbolje fotografije biće predstavljene:

na izložbi "30 godina najbolje košarke u Srbiji" u toku EP 2005
u prostorijama ProCredit BankePravila:


Konkurs za najbolju profesionalnu fotografiju:

Pravo učešća imaju svi koji su objavljivali svoje fotografije u štampanim i ostalim medijima, a državljani su Srbije i Crne Gore. Fotoreporteri Večernjih novosti NE MOGU učestvovati na konkursu kao ni zaposleni ProCredit banke.

Konkurs za najbolju amatersku fotografiju:

Pravo učešća imaju svi ljubitelji košarke koji su svojim amaterskim fotoaparatima zabeležili detalje sa nekog košarkaškog događaja vezanog za našu zemlju

Fotografija ili kvalitetan otisak sa štampača treba da bude formata od 20x25 cm do 30x40 cm. Digitalne ili digitalizovane slike treba da su minimum 2048 piksela po dužoj strani u JPEG formatu u kompresiji medium. Sve fotografije, bez obzira na način slanja, moraju imati naziv rada, ime i prezime autora i redakciju ili agenciju za koju radi, odnosno broj telefona za amatere.
Fotomontaže i digitalno manipulisane slike ne mogu da učestvuju na konkursu. Poslednji dan za prijem fotografija je 25.08.2005, Jedan učesnik može poslati najviše 5 fotografija. Na konkursu je dozvoljeno učešće svim osobama starijim od 18 godina.

Svoje radove možete slati na:
e-mail adresu: fotokonkurs@novosti.co.yu
adresu Večernjih novosti: Sportska redakcija, Trg Nikole Pašića 7, 11 000 Beograd sa naznakom "za foto konkurs"


Za sve dodatne informacije ili pitanja, nazovite:
Mmd Public Relations
tel. 011/ 2635 235

_________________
Dusko Miljanic
Izvor: "Mreza Kreativnih Ljudi" - www.creemaginet.com

Comments

Popular posts from this blog

Koje formatiranje izabrati za eksterni hard disk i koja je realna USB 3.0 brzina?

Nisam ni slutio šta me čeka nakon što sam kupio novi eksterni hard disk 2TB WD Elements Portable. Naime, do sada sam koristio sličan uređaj iste firme od 1TB, ali nikada nisam obratio pažnju na formatiranje (FAT32) niti sam iskreno znao nešto više o tome. Disk je radio na svim platformama i ja sam mislio da to uglavnom tako i treba da bude. 
Prikačio sam novi hard formatiran po NTFS standardu i shvatio da ne mogu da ga koristim na Macu. Nisam se previše uzbuđivao pošto sam znao da je OS X specifičan. Linux mint je prepoznao uređaj, ali sam se iznenadio brzinom prenosa podataka. Godinama sam na raznim mestima čitao o tome kako je USB 3.0 neverovatno brži od USB 2.0 standarda i očekivao sam da sve poleti. 
Konsultovao sam se oko ovih problema sa prijateljem koji mi je predložio da probam različita formairanja i da ponekad proizvođači pogrešno označe portove pa je ovaj uređaj možda prikačen na stariji standard. Na žalost i nakon svog eksperimentisanja rezultati su bili isti. 
Počeo sam …

#Ebanking iz vikendice

Sedim u vikendici i pišem blog. Broadband internet je tu. 
Prilikom dolaska, svratili smo do prodavnice da kupimo hranu i naši telefoni su se automatski priključili na wi-fi preko Instabridge aplikacije.
Signal mobilne telefonije u sobi nije sjajan pa sam telefon prebacio na airplane mode, a nakon toga ponovo uključio wi-fi. Više mi smeta kada nema interneta nego signala mobilne telefonije. Sve je prešlo online i sve funkcioniše ako postoji dobra veza.
Vatra u smederevcu pucka, a ručak se krčka. 
Već godinama unazad, slušam o temama kao što su #ePoslovanje, #eBankarstvo i elektronski potpis (sertifikat).  Kada sam pre oko nedelju dana dobio poziv od Societe Generale banke da prisustvujem događaju u okviru koga će predstaviti najnoviji sistem za online bankarstvo u Srbiji, preraspredio sam obaveze u kalendaru i sa zadovoljstvom ovaj termin rezervisao za prezentaciju.
Kako je izgledao sam događaj pogledajte ovde, a ja ću vam ispričati šta je na mene ostavilo najveći utisak.

Voditel…

Samsung Xcover 550H - mobini telefon otporan na vodu i prašinu

Nakon oko pet godina korišćenja telefona Samsung Xcover 2 C3350 koji me je odlično služio (i dalje radi kao da je nov), rešio sam da potražim drugi telefon sličnih karakteristika koji će biti više u skladu sa potrebama vremena u kome živimo. Razmatrao sam sledeće modele: 
Samsung B2100 XplorerSamsung Xcover 271 i CAT B25 Poošto su prva dva odavno prestala da se proizvode, posmatrao sam oglase za polovne telefone na internetu. Uglavnom sam nailazio na aparate koji su godinama korišćeni na terenu i o kojima se nije previše vodilo računa. Bili su izudarani, izgrebani, prljavi i ponekad bez maske koja zatvara priključke za USB odnosno slušalice. Ipak, činjenica da i dalje rade bila je dobra potvrda kvaliteta ovih namenskih telefona. 
CAT B25 je među njima možda i najizdržljiviji telefon, ali je najsiromašniji što se tiče funkcija. Nije bilo razloga da uzimam nov uređaj pored postojećeg C3350 pa sam se fokusirao na Samsung 550H pošto je on praktično njegov naslednik iz 2017. godine. 
Pronaš…