12/08/2005

MINISTARSTVO PRIVREDE SRBIJE POZVALO JE ZAINTERESOVANE FIRME DA KONKURISU

MINISTARSTVO PRIVREDE SRBIJE POZVALO JE ZAINTERESOVANE FIRME DA KONKURIŠU za dva miliona evra bespovratne finansijske pomoći za povećanje konkurentnosti srpskih kompanija koju će dodeljivati Fond za razvoj preduzeća i inovacija.
Preduzetnici i kompanije mogu da podnesu projekte za donacije u iznosu od 25.000 do 100.000 evra za razvoj preduzetništva i do 150.000 evra za razvoj inovativnosti, rečeno je na konferenciji za novinare u Privrednoj komori Beograda.
Korisinici sredstava iz programa "Podrška razvoju preduzeća i preduzetništva", koji finansira Evropska agencija za rekonstrukciju (EAR), bi trebalo da obezbede 10 do 25 odsto od ukupnih troškova realizacije projekta.
Projekti će biti finansirani ukoliko se njima otvaraju nova radna mesta, poboljšava poslovanje u Srbiji i razvijaju veća efikasnost i konkurentnost u srpskoj privredi, a rok za podnošenje predloga je 19. septembar.
Podnosioci prijava mogu biti neprofitne organizacije registrovane u Srbiji, privredne komore, agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, univerziteti, pojedinačna preduzeća, kao i grupa preduzeća.
Cilj programa je da unapredi poslovno okruženje za razvoj preduzeća i preduzetništva, a dodatne informacije zainteresovani mogu naći na internet adresi www.edep-serbia.net. (Beta)

2 comments:

  1. na toj adresi se nista ne govori o tome sto ste ovde napisali?? ako mozete reci kome se treba obratiti za ovo? hvala unapred

    ReplyDelete
  2. Ovo je konkurs iz 2008 godine ;)
    Pozdrav

    ReplyDelete

Ukoliko vam se svidja ovaj blog

Prepisite se na newsletter ili preuzimete feed bloga za vas citac.
Upisite vas E-mail: